Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (8.57 secunde)
Este vorba despre presedintele HC Otelul, Ioan Igor Parvu. ... Despre Ioan Igor Parvu a declarat ca este cel mai bun candidat pe care Partidul Noua Generatie il are acum in tara.
Cei doi parlamentari PRM sunt Dumitru Avram si Aurel Ioan Rus.
Presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, deputatul Ioan Turc, a declarat vineri intr-o conferinta de presa, ca Guvernul a alocat lacasurilor de cult din judet peste 350.000 de lei, bani cu care parohiile sa-si finalizeze lucrarile incepute sau sa-si plateasca anumite cheltuieli.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Alaturi de acestea, la recomandarea lui Emil Boc, conducerea judeteana a PD-L a luat in calcul excluderea din partid a primarului Ion Ionita de la Agigea, dar si a mangaliotilor Ioan Negrea si Dan Moldovan, pentru sabotarea partidului prin aliantele pe care acestia le-au incheiat la nivel local pentru turul 2 al alegerilor.
Potrivit unei initiative legislative trecuta de votul Senatului de catre PRM-istul Gheorghe Funar si PNL-istul Ioan Ghise, programele de ttiri ale posturilor de televiziune ti de radio vor trebui sa contina, in pondere egala, ttiri cu teme pozitive ti, respectiv negative.
In apararea presei Mircea Bradu, prezent si el la conferinta, a tinut sa faca o serie de precizari cu privire la legea propusa de senatorul PRM Gheorghe Funar si liberalul Ioan Ghise.
Nicusor Constantinescu i-a "facut" astfel pe Vasile Dancu si Ioan Rus, care dupa ani buni se vad inlocuiti din postura de eminente cenusii ale PSD de catre mult mai alesii lor colegi de la Constanta.
Presedintele PRM a mentionat ca senatorul Gheorghe Funar nu l-a intrebat in legatura cu oportunitatea unei astfel de legi.Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat, joi, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative prin care se cere introducerea in circuitul scolar a celor patru Evanghelii dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan si a Faptelor Apostolilor, adaptate in versuri pentru elevii claselor a II-a pana la a VIII-a.
Boc a negat, marti, ca ar avea loc discutii privind eventuala trecere a lui Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas la PDL. ... Vicepresedintii PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au demisionat, marti, din toate functiile detinute A®n cadrul PSD, mai putin din partid.
Potrivit deputatului Ioan Munteanu, fost presedinte al filialei, social-democratii nemteni sunt dispusi se supuna deciziei luate la Bucuresti, in conformitate cu principiul "minoritatea se supune majoritatii".
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
In afara de acesta, care a urcat pe treapta cea mai de sus a filialei galatene, doar vicepresedintele Ioan Furtuna a mai fost pastrat in functie datorita faptului ca, desi a fost demis mai demult, acesta a facut o contestatie la Bucuresti, actiune care i-a fost acceptata.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
PC solicita Guvernului sa devanseze majorarea punctului de pensie pana la 1 septembrie si sa renunte la "promisiunea electorala" ca acest lucru sa aiba loc la 1 noiembrie, a declarat marti vicepresedintele PC Ioan Tundrea.
Acesta a acuzat si lasitatea celorlalti membri ai BPN, laudandu-i in schimb pe Ioan Oltean si Cezar Preda, cei care au votat impotriva excluderii sale. ... Doar Ioan Oltean si Cezar Preda au dovedit ca au coloana vertebrala, ca au ceva in pantaloni", a mai spus deputatul Stelian Dutu.
Astfel, Eugen Nicolicea preia functia de vicepresedinte de la Miron Mitrea, care a demisionat din Parlament, iar Valeriu Zgonea preia functia de secretar de la Ioan Munteanu, care renunta si el la acest post pentru a se dedica mai mult activitatii din teritoriu.
Cei 13 candidati ai PRM Bihor la alegerile parlamentare sunt la Senat, Hasthaszi Ioan, Mihai Drecin, Verginia Vedinas si Pavel Platona, in timp ce pentru Camera Deputatilor vor candida Anton Juhász, Laura Petrut, Maria Marinescu, Paul Magheru, Ioan Husasan, Gheorghe Baciu, Vasile Garba, Florian Pantea si Mircea Vac.
Unii dintre membrii CNA, printre care si Ioan Onisei, au sustinut ca, fiind facut inainte de campania electorala, spotul ar putea fi difuzat si in perioada campaniei. ... Este o prezenta individualizata marcata ca atare", a spus Ioan Onisei.
Atat Ioan Mang, cat si Traian Bodea au catalogat declaratia liderului UDMR drept un derapaj politic, sanctionandu-i pe reprezentantii PNL ca nu au reactionat dur la aceasta declaratie.
google-analytics.com